PAUL EN WILLEM TERUG NAAR NEDERLAND

 

afscheid

PAUL EN WILLEM DEFINITIEF TERUG NAAR NEDERLAND

Na zwaar afwegen hebben de initiatiefnemers van KisoBOKa, Paul van der Geest en Willem van Beek, in september 2014 besloten, definitief naar Nederland terug te keren. De opening van het nieuwe Centrum en daarmee een nieuwe mijlpaal voor KisoBOKa, gaf de doorslag voor dit besluit. Maar ook dat er hiermee een uitdaging zou liggen voor staf en bestuur van de NGO ‘het zelf te doen’.

Inmiddels zijn er 6 mensen in dienst van de NGO en de laatste maanden is het bestuur behoorlijk uitgebreid (zie elders).

Het werk van Paul (werken met straatjongeren) is inmiddels overgenomen door een ervaren social werkster en de verwachting is dat zij beter in staat zal zijn de communicatie-problemen met deze jongeren te hanteren.

Willem blijft voorlopig zijn functie op afstand uitvoeren, maar met name de aangetrokken project-manager zal toch ter plaatse nieuwe activiteiten moeten opzetten.

Met jaarlijke bezoeken aan het project, hopen ze betrokken te blijven bij de ontwikkelingen van KisoBOKa in Uganda en willen ze zich meer gaan inzetten voor de activiteiten van de Stichting in Nederland.