BESTUURSVERANDERINGEN

In het bestuur van de Stichting KisoBOKa in Nederland hebben eind 2014 enkele belangrijke wijzigingen plaats gevonden. Voorzitter Jan van Neerven heeft na 5 jaar, zijn functie neergelegd. Het bestuur is nog op zoek naar een opvolger.

Ook de secretaris, Ton Hendriks, besloot zijn functie neer te leggen. Hij is opgevolgd door Willem van Beek.

Het bestuur bestaat per 1 januari 2015 uit:

Vincent Maassen, waarnemend voorzitter

Willem van Beek, secretaris

Wally Bastiaanssen, penningmeester

 

Ook het bestuur van Bulikimu KisoBOKa NGO, heeft in de laatste maanden de nodige wijzigingen ondergaan. Door het vertrek van Willem van Beek, kwam de functie van penningmeester vacant en die is opgevuld door Gaby Kizito, een Duitse ontwikkelingswerkster met jarenlange ervaring in Uganda.

Twee van de dorpen rond Jinja, waar KisoBOKa actief is, waren al vertegenwoordigd in het bestuur. Besloten is ook de andere dorpen een vertegenwoordiger te geven en deze zijn door de locale leiders voorgedragen.

Het bestuur van Bulikimu KisoBOKa NGO bestaat per 1 januari uit:

Thomas Mawanda, voorzitter

David Opio, secretary en representing Makenke

Gaby Kizito, treasurer

Paul Okello, representing Makenke

William Elabu, representing Sakabusola

Dominic Opio, representing Kitovo

Aisha Kasubya, representing Soweto

Maria Namusoke, representing Soweto